H κουζίνα του Αιγαίου
Σχεδιασμός βιβλίου

Βιβλίο μαγειρικής της Νταϊάνας Κόχυλα, γκουρού της ελληνικής κουζίνας, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. "Η κουζίνα του Αιγαίου" είναι μια ευχάριστη ματιά στη ζωντανή παραδοσιακή κουζίνα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Το βιβλίο περιέχει εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με τα εγχώρια προϊόντα, κρασιά και οινοπνευματώδη.
Εκδόσεις ΚΕΤΑ, Σύρος, Ελλάδα 2008

--

Aegean Cuisine
Book design

Cookbook by Diane Kochilas, the Greek food Guru, both in Greek and English. "Aegean Cuisine" is a delightful look at the vibrant, traditional cuisine of the Cyclades and Dodecanese islands. The book contains extensive information on local products, wines and spirits.
KETA publishers, Syros, Greece, 2008